Vinn 30 000 kr til din klubb

Konkurranseregler

Hvem kan delta i konkurransen?

Fotballklubber som eier eller har vedlikeholdsansvar for en kunstgressbane. Kommuner eller private selskaper kan ikke delta.

Hva konkurrerer man i?

Konkurransen skal premiere klubber som tar miljøansvar, og kan vise oss hvordan klubbens medlemmer, trenere og ledere sørger for at gummigranulat fra kunstgressbanen forblir på banen og ikke kommer ut i naturen og/eller blir med hjem i klær og sko. Gode løsninger og nye ideer som vi kan bruke for å hjelpe andre klubber, vil også bli vektlagt.

Hvordan deltar man?

Man deltar ved å sende inn fylle ut skjemaet på denne siden.

Hvem kårer vinnerne?

Vinnerne kåres av en jury bestående av seniorrådgiver, seksjon for avfall og gjenvinning i Miljødirektoratet Christoffer Back Vestli, anleggssjef i NFF Ole Myhrvold, og fotballpresident Terje Svendsen.

Når kåres vinnerne?

Vinneren kåres 15/6 2018. Vinnerne tilskrives, og resultatet kunngjøres bl.a. på fotballforbundets hjemmeside www.fotball.no og på sosiale medier. Premiutdeling skjer i forbindelse med Norway Cup 2018. Mer informasjon om dette kommer.

Navn og adresse til klubben:


Navn, epost og telefonnummer til kontaktperson:


Det skal legges ved bildedokumentasjon som viser hvordan det ser ut på og rundt banen i en radius på ca 20 m. Det må være mulig å identifisere/gjenkjenne banen på minst ett av bildene (klubbhus, tribune, landemerke e.l). Legg gjerne med «før» bilder også. Vi ønsker ikke mer enn 10 bilder. Bildene legges ved skjemaet som egne filer. Dersom du trenger mer plass til å beskrive tiltakene, kan du benytte egne ark, som da alle må merkes med navn på klubb.
Du kan laste opp følgende filformater: .pdf, .docx, .jpg, .png, .gif og .jpeg. Maks 50 MB/vedlegg.
Du kan laste opp flere filer ved å merke flere filer samtidig.